KLADDIGA CHOKLADMUFFINS PÅ 5 INGREDIENSER!!
Halloj!

innan gräddning!
Här kommer ett recept på supergoda kladdmuffins, som bakas med endast 5 ingredienser!! De tog dock slut innan jag hann ta kort😝de är jätteenkla att göra, och funkar bra att frysa för att sedan värma på, så det blir härligt kladdiga igen!

innan gräddning!
Ingredienser:
2ägg
3dl socker
1tsk vaniljsocker (valfritt!)
2dl mjöl
4msk kakao
Ca 200g smör
Gör så här:
Sätt ungen på 175grader.
Rör ihop ägg och socker i en bunke, rör så lite så möjligt så blir kakan mer kladdig och god! Sikta i kakao, mjöl och vaniljsocker
Och blanda därefter i det smälta smöret. Med sikta menas det att man häller det genom en sil så att det inte bildas klumpar!
Fyll muffins formar till 2/3 som på bilden och grädda i ca 10-15 minuter beroende på hur kladdiga man vill ha dem! Ta ut och låt svalna på ett galler, så att de inte eftergräddas på den varma plåten.
Ät direkt eller frys in. Det blir nästan samma sak att ta fram och värma på de! Tänk att ha minikladdkakor liggandes i frysen😍
Ät och Njut!
/Petra